top of page

Üdvözöljük a Cube Sushi oldalán!

Rendelje meg Japán legjavát

Legyen szó privát vagy céges rendezvényről... Forduljon hozzánk bizalommal! És mi oda visszük Japán legkiválóbb ízeit ahova csak igénye óhajtja!

A Cube Sushiban privát étkezési élményeket kínálunk különféle alkalmakra, az Ön által preferált kínálattal. Csapatunk együttműködik Önnel, hogy személyre szabott étkezési élményt hozzon létre, amely megfelel igényeinek. A zártkörű étkezésen kívül minden méretű rendezvényhez catering szolgáltatást is vállalunk. Válasszon bőséges menükínálatunk közül, a többiről pedig mi gondoskodunk. Rendezvényeihez bárszolgáltatást is kínálunk, japán és nemzetközi italok választékával.

Privát rendezvény

Privát étkezési élményeink célja, hogy emlékezetes és meghitt étkezési élményt teremtsünk Önnek és vendégeinek. Válasszon különféle menülehetőségeink közül, a többiről pedig mi gondoskodunk. Csapatunk együttműködik Önnel, hogy személyre szabott élményt hozzon létre, amely megfelel az Ön preferenciáinak és költségvetésének.

Catering Service

Catering szolgáltatásaink minden méretű rendezvényhez tökéletesek. A céges rendezvényektől a privát összejövetelekig csapatunk az Ön igényeinek megfelelő, személyre szabott menü elkészítésében dolgozik. Válasszon bőséges menükínálatunk közül, a többiről pedig mi gondoskodunk.

Bar Services

Étkezési szolgáltatásainkon kívül bárszolgáltatást is kínálunk rendezvényeihez. Válasszon japán és nemzetközi italkínálatunkból, beleértve a szakét, a sört és a bort. Csapatunk Önnel együttműködve személyre szabott itallapot készít, amely kiegészíti rendezvényét.

bottom of page